Reference

"Dita mi pomohla s řešením ekzému, s kterým jsem se potýkal roky.
Dřívější péče: Standardní léčba obnášela 3-4 krát návštěvu na kožním oddělení a následné aplikace kortikoidů. Ani po několika letech nikdo neobjevil příčinu.
Celostní léčení od Dity: Společně s Ditou jsme na 2 sezeních určili, co se za ekzémem schovává. Byla to nespokojenost (s prací, partnerským životem) spojená s menší sebehodnotou. Nasadili jsme na léčení homeopatika a já jsem zároveň sledoval a opravoval příčiny v mé mysli.
Po 6 měsících se mi s pomocí Dity povedlo úplně se ekzému zbavit a zároveň jsem získal vyšší sebehodnotu a vyšší spokojenost. Teď jsem vděčný svému tělu a zejména Ditě, že mi ukázalo potřebu řešit oblast a já jsem měl na to skvělou léčitelku.
Na Ditu se od té doby vždy obracím při zprávách od svého těla! Přeji jí hodně léčení a vyléčení."

Roman J.

 

"Moje první větší zkušenost s homeopatií byla po narození první dcery a její reakci na 1.dávku Hexavakcíny. Začala jsem se zajímat, jak tomu předejít a díky homeopatikům se podařilo. Občas jsem zkoušela Oscillococcinum či Arnicu, taktéž vždy s dobrým výsledkem. Později, když jsem řešila u druhé dcery noční enurézu, jsem s ní byla pediatrem poslána na nefrologii. Přes rok a půl byla léčena farmakologicky a i přes zvyšující se dávky a různé kombinace léků nepřicházelo žádné zlepšení. Shodou okolností jsem si znovu vzpomněla na homeopatika a kontaktovala Mgr. Vřesňákovou. Konzultace probíhala ve velmi příjemné atmosféře. Po nasazení 2 homeopatických léků došlo k téměř okamžitému zlepšení. Od té doby nedám na homeopatii dopustit, protože díky ní jsme zvládly to, kde konvenční léčba úspěch neměla."
Jana K.

"S Ditou jsem konzultovala problémy související s mým potenciálním přechodem, spojeným s neklidem a nepohodou, a provázeným bušením srdce a návaly horka.
Dita se mnou vše trpělivě, empaticky a do hloubky rozebrala po celostní fyzické i psychické stránce, doporučila mi vhodné homeopatikum a příznaky vymizely. Vše se vrací do správných kolejí.

Určitě stojí za to, dle mého názoru, homeopatii vyzkoušet ať už při běžných problémech fyzického či psychického rázu, tak při složitějších potížích, které nemají jednoduché řešení v rámci jednoho lékaře - specialisty. Dita, dle mé zkušenosti, přistupuje k lidskému tělu jako ke komplexně a celostně spolupracujícímu "týmu vzájemně propojených součástí", což je rozhodně výhoda. Tudíž ji považuji v tomto směru za velmi vhodného odborníka, kterému se vždy ráda svěřím do péče."
Jana P.

"Dity, děkuji Ti za Tvou pomoc a možnost se poradit. Tvůj náhled na situaci mne vždy posune zase o kousek dál, otevře další úhel pohledu a možnosti řešení. A Tvůj klid je nakažlivý. Nevím, jestli to, co pak funguje, jsou homeopatika nebo nějaký mentální posun, který se po konzultacích postupně uděje. Za vše děkuji, jsem ráda, že mám možnost Tě oslovit, když si nevím rady. Jsi pro mne velkou inspirací."
Iveta


"Poprvé jsem se setkala s homeopatií, když jsem byla na mateřské dovolené a chtěla jsem sebe a dceru podpořit po zdravotní stránce jinak než léky. Klasickou medicínu nezavrhuji, jsou případy, kdy to v danou chvíli nejde jinak.  A proto mě u Dity Vřesňákové vyhovuje, že je vystudovaná farmaceutka a zároveň je velmi zkušená homeopatická poradkyně, která se snaží hledat příčiny a doporučí homeopatii tu nejlepší pro ten daný moment. Líbí se mi její laskavý přístup, trpělivost nacházet ty nejlepší možnosti.  Ze srdce děkuji Dito!"

Petra Netuka
pohybová specialistka
průvodkyně pohybem pro ženy v období nejen v těhotenství https://www.facebook.com/harmoniepohybu/